ELINSTALLATIONER

Vi på Apex Gruppen utför installationer av både kraft och belysning. Våra kunder är både privatpersoner och  företag. Vi har erfarenhet av både entreprenad samt servicearbeten och har flerårig erfarenhet inom elinstallation.

Arbeten kan variera från små felsökningar till stora entreprenader.

badrum.jpg

Badrum

Skapa en skön atmosfär med rätt belysning i ert hemmaspa eller badrummet. Unna er också ett behagligt klinkergolv med golvvärme. Självklart installerar vi säkra elprodukter med rätt IP-klass i rätt badrumszon.

Kök

Är det nya köket på plats? Våra elektriker hjälper er med rätt belysning och installerar praktiska uttag som passar kökets arbetsytor.

kok.jpg
Golvvärme3.jpg

Golvvärme

Trött på smältvatten och blöta skor i hallen? Installera golvvärme med klinkergolv som torkar upp smältvattnet och är lätt att torka av. Värmegolv är även en investering i er energibesparing och som även höjer värdet på er fastighet.

LED belysning

Framtidens belysning består av LED baserade ljuskällor inmonterade i tak, väggar, fönsterkarmar eller i trädgården. LED ljuset går att få i olika nyanser som varmvitt eller kallvitt med ljusreglering kopplat till en dimmer eller tryckknapp.

bel.png
utomhus.jpg

Utomhus

Vi installerar belysning och uttag med rätt IP-klass för utomhusbruk. Installera ett skymningsrelä för er utebelysning som tänder när det bli mörkt och släcker när det blir ljust. Installera en rörelsesensor för belysningen vid din uppfart som tänds när du är på väg till din bil eller när du kommer hem på kvällen. Fråga oss gärna så hjälper vi till med vår erfarenhet så du kan hitta precis vad som passar för just ditt behov.