BYGG

Byggtjänster och värdegrund

Vi kan utföra de allra flesta byggtjänster. Målsättningen är alltid att kvalitén ska vara den bästa och att resultatet blir som förväntat för våra kunder.

Byggnormer, kostnader och tidsramar

Vi arbetar efter att alltid genomföra korrekt resultat gentemot uppsatta byggnormer och att bygget ska hållas inom den tidsram och kostnadsbild som vi har satt upp tillsammans med kunden.

kontor.jpg

Kontorsanpassning

Vi utför kontorsanpassningar som del- eller totalentreprenad. En kontorsanpassning kan t ex innefatta ombyggnation, renovering, hyresgästanpassning och/eller lokalanpassning. Vanliga uppdragsgivare är bland annat företag inom fastighetsutveckling. 

Köksrenovering

Köket är ett populärt renoveringsprojekt i svenska hem. Det är inte så underligt, köket är på många sätt hemmets hjärta och har en tendens att vara det rum i en bostad man automatiskt dras till både som boende och gäst. Många som vill renovera köket gör det för att skapa utrymmen att umgås samtidigt som man vill förbättra möjligheterna för förvaring och matlagning.

kok.jpg
badrum.jpg

Badrum

Hos Apex Gruppen erbjuder vi totalentreprenad på badrumsrenoveringar, hela vägen från rivning och planering till färdigt resultat. Bland våra anställda finns såväl snickare som rörmokare, elektriker och plattsättare, alla med behörighet och certifikat för att utföra våtrumsarbeten.